Vår historia

Boka din kostnadsfria konsultation

År 2002 öppnade Evolution Laser Clinic sina dörrar med en vision att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar, utan prislappen. Idag har vi vuxit från en enda klinik till en organisation med över 20 platser över hela världen.

Vi är stolta över vår omfattande kunskap om allt laser hårborttagning, hudbehandlingar och kosmetiska injektioner, och genom att använda den senaste tekniken på marknaden kan vi hålla oss uppdaterade med de senaste teknikerna och utvecklingen.

Vårt företag är stolt över att använda endast guld standard medicintekniska utrustning för att utföra alla laser hårborttagning och hudbehandlingar. Candela Gentle Pro Series är utformad för att tillgodose både mörka och lätta hudtyper, känslig hud och kan användas på alla delar av kroppen. För Fair till Medium Skin använder vi Candela Gentle LASE Pro Series och Medium to Dark Skin, vi använder Candela Gentle YAG Pro Series. Vi är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar med hjälp av premium utrustning för att utföra dem.

Några av vår andra guldstandardteknologi inkluderar eTwo ™ från Syneron Candela, som utför vår specialiserade RF Resurfacing och Firming behandlingar och är en läkare godkänd hudföryngringsteknik som är speciellt utformad för professionella skönhetsexperter, DemaCit ™ för hudbehålning och Clairderm ™ för alla Mikro- och Hydrobehandlingar.

Med kosmetiska injektioner som talar om staden har vi inte bara fått några av de mest begåvade registrerade sjuksköterskorna att gå med i Evolution-teamet, vi erbjuder omfattande utbildning för all medicinsk personal med Australiens ledande leverantörer av injicerbara läkemedel – Allergan och Galderma, men vi sluta inte där! Vi satsar kraftigt på den fortsatta utbildningen av vårt medicinska team för att säkerställa att de alltid är före matchen när det gäller de senaste innovationerna med kosmetiska injektioner.

Vi är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar med endast den mest sofistikerade utrustningen för att utföra dem. Vårt team har antagit en “lösningsinriktad” filosofi och vi drivs av de resultat vi ser och den tillfredsställelse vi ger våra kunder genom våra behandlingar.

Med bekvämligheten av över 10 platser över hela landet behöver du inte resa timmar eller betala för mycket pengar för att se och känna sig vacker. Inte bara utökar vi vår kunskap inom laser- och hudbehandlingar, vi utökar vår klinikräkning. Hitta oss snart i ett centrum nära dig när vi utökar vårt företagsfotavtryck!

Follow Us