PDO Trådar

Boka din kostnadsfria konsultation

Mono-trådar är en typ av enstaka PDO-filament. Dessa trådar är släta och gjorda utan hullingar som är minimalt invasiva.

Mono-trådar sätts in i huden i ett maskliknande mönster för att uppnå maximala åtdragningseffekter. Efter att ha trängt in i huden aktiverar trådarna kollagensyntesen för en gradvis hudstramning och hudföryngringseffekt.

Mono-trådar kan användas för att föryngra kollagen i områden så som hals, panna och ansiktsrynkor.

Dubbla skruvtrådar har sammanflätade gängor som ger volym till det behandlade området. Denna behandling är idealisk för klienter som önskar uppstramning och föryngring av huden.

Kom in för en konsultation med en av våra kvalificerade sjuksköterskor och läkare och ta reda på hur vi kan hjälpa dig.

We’re all about results!

Check out our before & after gallery

Följ oss

Vanliga frågor

Vilka områden kan behandlas med trådlyft?

  • Övre och nedre kind
  • Panna och bryn
  • Hals och käklinje
  • Näsa och  mungipor
  • Marionettlinjer

Vad händer vid ett trådlyft?

PDO trådarna ökar produktionen av kollagen och ger därmed en uppstramande effekt i huden upp till 6-12 månader efter en behandling. Trådarna blir en stödstruktur för ditt ansikte så att naturlig kollagenproduktion kan äga rum.

Hur går en behandling till?

Efter att ha fått en lokalbedövning kommer PDO-trådarna att sättas in med en mikronål eller kanyl. Behandlingen är en skräddarsydd procedur och din vårdpersonal kommer att arbeta nära dig för att uppnå optimala resultat. Det är också värt att notera att behandlingar med PDO-trådar inte innebär någon form av snitt, vilket innebär att inga stygn krävs.

Hur lång tid tar en behandling?

Tidåtgången kan variera beronde behandlingsområde men normalt brukar det ta 30-90 min.

När kan jag se resultat?

Efter 6 veckor kan du börja se resultat men slutgiltigt resultat ser du 2-6 månader efter din behandling. Trots att PDO-trådarna sakta löses upp fortsätter du att se resultat i upp till 12 månader.