Laser hårborttagning

Från 99:-

Boka din kostnadsfria konsultation

Laserhårborttagning är det mest praktiska och effektiva sättet att ta bort oönskat hår utan smärta, bästa prislapp och obekvämt underhåll. Du kan njuta av livet utan att ständigt oroa dig och vara redo på ett ögonblick.

Metoden med borttagning av laser innebär att en koncentrerad laserstråle, som med hjälp av  hårstråts pigmet leds ner till hårsäcken, som då bränns bort utan att skada den omgivande huden.

Vid behandlingen leds laserljuset ner till hårsäcken med hjälp av hårstråts pigment och bränner då bort hårsäcken utan att skada den omgivande huden. Candela-tekniken är utformad för att passa både mörka och ljusa hudtyper, känslig hud och kan användas på alla kroppsområden.

För ljusare hudtyper använder vi Candela Gentle LASE Pro-serien och för medium till mörk hud använder vi Candela Gentle YAG Pro-serien.

För att ge våra kunder maximal komfort ger båda lasermaskiner ständig kylning för att skydda huden, vilket gör behandlingen bekväm och praktiskt taget smärtfri. Våra toppmoderna lasrar sätter guldstandarden för bästa tillgängliga teknik.

Våra toppmoderna lasrar är också extremt snabba och behandlar områden som ansikte, bikini och armhåla på bara några minuter så att du kan vara utanför dörren på kort tid.

Kombinationen av båda lasermaskinerna gör att vi kan behandla nästan alla hudtyper året runt!

Efter din laserhårborttagning kan du uppleva mild rodnad och värme i de behandlade områdena. Detta är helt normalt och kommer att avta kort efter behandlingen.

Vår specialiserade lugnande kylgel kommer att appliceras för att minska hettan från huden och samtidigt hålla den sval och hydratiserad. Det rekommenderas att Laser Soothe appliceras på det behandlade området i 2-4 dagar efter behandlingen eller tills huden har återgått till det normala.

För att få bästa möjliga resultat från din behandling rekommenderar vi att du undviker följande 24 timmar efter laserhårborttagning; överdriven exponering för sol, rakning, vaxning eller plockning, peeling, bad och bastu, heta duschar, överdriven svettning och restriktiva kläder.

Vi rekommenderar också att du använder en SPF 30+ varje dag när du utsätter din hud för direkt solljus. Evolve Skincare erbjuder ett exceptionellt naturligt osynligt zink och ett brett spektrum av UVA + UVB-skydd och är skonsam mot alla hudtyper.

För att uppnå bästa resultat rekommenderas att du använder en peeling mellan 4-5 dagar efter behandlingen. Detta är för att främja tappning av håret från hårsäcken, hjälpa till att förhindra inåtväxta hårstrån och exfoliera huden från döda hudceller detta för att uppnå bästa möjliga resultat vid varje lasersession. Evolve hudvård kan erbjuda Body AHA Exfoliate, som ger dig en vackert slät,  och jämn fräsch hud.

Laser hårborttagning från 99:-

Visa priser

Boka din kostnadsfria konsultation

Boka tid

Följ oss

Vanliga frågor och svar

Kan jag göra laser om jag har tatueringar?

Det går bra att lasra runt en tatuering men inte över en tatuering. Lasern dras mot pigment och det skulle i så fall med tiden missfärga tatueringen.

Kan jag göra laser om jag är gravid eller ammar?

Det finns inga kända studier på hur det påverkar så vi rekommenderar att du undviker laserbehandlingar under den här perioden.

Hur ofta behöver jag göra laserbehandlingar?

Dom flesta behöver ett behandlingsintervall på 4-6 veckor. Hårväxten skiljer sig på olika delar av kroppen vilket innebär att mängden hår som lossnar beror på vilken tillväxtfas hårstråna är i vid behandlingstillfället. Vi rekommenderar minst 10 behandlingar för ett så bra resultat som möjligt.

Kan jag göra laserbehandlingar om jag har en mörk hy?

Tack vare vår högteknologiska laser kan vi behandla de flesta hudtyper. Candelas teknologi är utformad att tillgodose både ljusa och mörka hudtyper då vi använder två olika inställningar. För mörkare hudtoner använder vi Candela Gentle YAG Pro series som ger mesta tänkbara effekt utan att skada annan vävnad. Vid din konsultation kommer terapeuten fastställa din hudtyp och fastställa vilken inställning som ska användas vid just dina behandlingar. Vid en ljusare hudtyp används Candelas Gentle Lase Pro.

För alla som genomgår en laserkur kommer inställningar justeras under resans gång för att få ett maximalt resultat.

Vad ingår i dam Full Brazilian laser?

I vår dam brazilian behandling lasrar vi hela området där det växer pubishår, anus och mellan skinkorna.

Vilka områden inkluderas i helkropp?

I den här behandlingen ingår allt från axlarna och neråt, det inkluderar INTE nacke, hals och ansikte. Observera att vi EJ lasrar intimområden på män.

Vilka maskiner använder ni till laser hårborttagning?

Evolution Laser Clinic använder sig av högteknologiska lasermaskiner för att kunna lasra dom flesta hudtyper.

För ljus till medium hy använder vi Candela Gentle Laser Pro och för medium till mörk hudton använder vi Candela Gentle YAG Pro series. För att få maximal komfort under behandlingen är lasern ihopkopplad med ett kylsystem som kyler ner området för att på så vis uppnå en nästintill smärtfri behandling.

Våra toppmoderna lasrar sätter standarden för den bästa teknologin som finns tillgänglig när det kommer till hårborttagning.

Eftersom våra lasrar är av medcinsk kvalite och EMA godkännda så är det en säker behandling oavsett vilket område som lasras.

Kan jag lasra bort mina blonda hårstrån?

Lasern är utformad att ta upp pigment och känner därför inte av blonda, röda eller grå hårstrån. Det innebär att resultatet uteblir.

Gör det ont?

Vår laser är praktiskt taget smärtfri i jämförelse med vaxning eller plockning. Varje puls når huden endast 1 sekund och du kan känna en pirrande känsla efteråt.

I mer känsliga områden så som bikini, ansikte, överläpp kan det kännas som en gummibandssnärt men det är bara för ett ögonblick. För att få maximal komfort under behandlingen är lasern ihopkopplad med ett kylstystem som kyler ner området för att på så vis uppnå en nästintill smärtfri behandling.

.

Hur ska jag förbereda mig inför min laserbehandling?

För att förbereda dig inför din laserbehandling ber vi dig göra följande:

  • Raka området 12-24h innan behandling.
  • Peela området för att på så vis avlägsna döda hudceller.
  • Du får INTE vaxa, plocka, tråda eller använda hårborttagningscreme på området 4 veckor innan.
  • Avlägsna ev brun utan sol.
  • Undvik sol på området 4 veckor innan behandling, det inkluderar även solarium.
  • Avstå aktiva ansiktsbehandlingar som microneedling, RF, AHA-peels.
  • Undvik deodorant, parfym och cremer på området precis innan din behandling.

Kan jag sitta i solen direkt efter min laserbehandling?

Vi rekommenderar att du undviker solen eller har en begränsad solexponering på dina behandlade områden 2-4 veckor efter din laser. I annat fall rekommenderar vi spf 50 på behandlade områden.

Om du har utsatt huden för sol innan din behandling gör terapeuten en bedömning om det är säkert att göra din behandling.

Hur gammal måste man vara för att göra laser?

Vi rekommenderar att du fyllt 18 år innan du påbörjar en behandling.

Vad kan jag förvänta mig efter min laserbehandling?

Efter din behandling kan du känna lite obehag och en rodnad. Detta är fullt normalt och det kommer avta under det närmsta 24h.