Skip to main content

Skin Tightening & Firming

Uppstramande, bleker pigmenteringar, reducerar linjer och rynkor, ökar volymen i huden och ger en omedelbar fuktboost.

Boka din kostnadsfria konsultation

När vi åldras blir vår hud  tunnare och tillsammans med detta minskar även det lager av fett och kollagen som gör att vår hud ser ungdomlig och fyllig ut. I motsats till det strama, smidiga utseendet som din hud har när du är yngre, förlorar åldrande hud sin elasticitet och sin förmåga att ”studsa tillbaka”. Det tydligast tecknen är din hud börjar sjunka i områden som dina kinder/käklinje och hals. Muskel- & viktminskning och graviditet bidrar också till en slappare hud. Denna process sker naturligt i allas liv.

Behandlingar som microneedling och radiofrekvens är behandlingar som penetrera det djupare lagret av huden där vi vill stimulera ny kollagentillväxt för långsiktig förbättring av ansiktskonturer,  och ge en uppstramande effekt för ansikte och hals.

Tillsammans med hudbehandlingar erbjuder vi specifika injektioner mot fina linjer & rynkor eller volym för att hjälpa till med volymförlust, rynkor, hängande hud och förebyggande av de redan nämnda.

På Evolution Laser Clinic specialiserar vi oss och tillhandahåller hudbehandlingar av medicinsk kvalitet som behandlar åldrande hud och ger en långvarig effekt som ger lyft och lyster till din hud.

Vår specialiserade hudstramningsbehandling är utformad för att stimulera dermal kollagenproduktion och hjälpa till med återuppbyggandet av skadade hudceller. Med vår Candela nd:YAG-laserteknologi når värmeenergin hudens djupare lager utan att skada hudytan. Värmen får kollaget att dra sig samman vilket stimulerar tillväxtfaktorer och ny kollagensyntes, den ersätter det gamla kollagenet med nya fibrer som är mer kompakta och organiserade för att ge ett slätare utseende. Denna behandling är snabb, bekväm och icke-invasiv med minimal återhämtning. Resultaten ses tre månader efter behandlingen.

Skin Tightening and Firming är en behandling som används för att rätta till olika hudproblem. Dessa inkluderar aktiv akne, ärr, akneärr, ojämn hudton och spänst, rynkor, missfärgning, förstorade porer samt åldrad och slapp hud.

Denna laserbehandling stimulerar kollagenproduktion och friska nya hudceller för att återuppliva din hud och återfå en mer ungdomlig hy. Denna behandling är perfekt för dig som önskar en snabb och effektiv anti-agebehandling.

Laserhudföryngring är en icke-invasiv behandling som använder ljusenergi från Candela GentleYAG Laser för att försiktigt stimulera kollagenproduktionen, förbättra porer, ta bort ojämn pigmentering och minska fina linjer och rynkor. Laserhudföryngring påverkar inte de yttre hudlagren, så det är ingen läkningsprocess alls.
Vår toppmoderna laserteknik använder en riktad laserstråle som skapar en värme i huden till en exakt temperatur för att starta en läkningsprocess vilket kommer att stimulera mer kollagen. Huden absorberar värmen utan att skada annan vävnad skadas.
Vi rekommenderar att du använder vårat Multi-Active serum som ökar cellförnyelsen i två veckor före din behandling. Denna produkt är speciellt utformad för att förbereda din hud i förväg för att få optimala resultat efter behandlingen.

Efter behandling rekommenderar vi att du använder Advanced hydrating serum eftersom det spelar en viktig roll i dina huds förmåga att läka och reparera samtidigt som du håller huden fyllig och återfuktad.

För att skydda din hud från skadliga UV-strålar är det viktigt att frekvent använda en SPF. Vår UV sun protection är ett speciellt formulerat naturligt zinksolskydd som kan användas direkt efter din behandling. Under de första 48 timmarna är det bäst att undvika överdriven sol exponering, bastu, hårda kemikalier och motion.

Din hudterapeut kommer även att ge dig personliga rekommendationer efter vad just din hud behöver.

We’re all about results!

Check out our before & after gallery

Join the EVOLUTION!

Få de senaste nyheterna och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.