Skip to main content

Microdermabrasion

Förvandla din hud till en ny nivå av perfektion.

Boka din kostnadsfria konsultation

Microdermabrasion är en djup exfolierande behandling som används för att ta bort döda hudceller, samtidigt som man rengör porerna och polerar huden utan återhämtningstid.

Med vår mikrodermabrasion-behandling kan du förvänta dig en mjukare och mer strålande hud.

Express Microdermabrasion ( 10 min)

  • Rengöra
  • Lätt exfoliering med diamantspetsapplikator
  • Fuktcreme / SPF

Microdermabrasion ( 20 min)

  • Djuprening
  • Medium exfoliering med diamantspetsapplikator
  • Fuktcreme / Serum / SPF

Vår mikrobehandling kan med fördel  även göras som ett tillägg i din klassiska ansikstbehandling för att ge dig ett ännu bättre resultat.

Denna behandling är säker och effektiv för alla hudtyper och kan utföras på vilken hudfärg som helst från ljus till mörk, utan biverkningar.

Efter behandling rekommenderar vi att du använder EvolveMD Daily Cleansing Gel för att återfukta och återuppbygga din hud och därmed förbättra dina resultat. För att skydda din hud mot skadliga UV-strålar är det viktigt att använda en solskydd, vi rekommenderar EvolveMD UV Solskydd. Detta är ett speciellt formulerat naturligt solskydd som kan användas direkt efter din behandling.

We’re all about results!

Check out our before & after gallery

Vanliga frågor och svar

När ska jag göra en microdermabrasion och hur många behandlingar behövs innan jag ser resultat?

Microdermabrasion kan göras så ofta som varje vecka eller varje månad beroende på hudens tolerans och önskat resultat. Många väljer att börja med veckovisa behandlingar i tre sessioner och sedan göra behandlingen en gång i månaden för att underhålla ett bra resultat.

Är behandlingen säker och är det någon återhämtningstid?

Microdermabrasion är en säker behandling och eventuell återhämtningstid är minimal. Du bör kunna återuppta dina dagliga aktiviteter omedelbart. Håll din hud återfuktad och använd skonsamma hudvårdsprodukter. Det är alltid viktigt att använda solskydd några veckor efter din behandling.

Gör behandlingen ont?

Microdermabrasion fungerar på ytskikten på din hud och är inte smärtsam.

Join the EVOLUTION!

Få de senaste nyheterna och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.