Skip to main content

PRP

Platelet Rich Plasma – En 100% naturlig hår- och hudboost!

Boka din kostnadsfria konsultation

PRP (Platelet Rich Plasma) är egentligen ingenting annat än blodplasma med höga koncentrationer av trombocyter och blodplättar. Trombocyter är proteiner som innehåller olika tillväxtfaktorer.

I många år har PRP använts i skönhetsbranschen som ett 100% naturligt sätt att uppnå friskare och mer levande hud, motverka hårbortfall och boosta kollagen.

Man börjar behandlingen med att ta en mängd av patientens egna blod, som vid ett vanligt blodprov. Genom att sedan centrifugera detta kan vi separera de röda blodplättarna från den näringsgivande plasman. Plasman injiceras sedan där kunden önskar.

Det går bland annat att motverka håravfall eller stimulera de byggstenar som ger hudföryngring.

Enligt svensk lag behöver du som kund (Om du är ny kund eller inte gjort någon behandling de senaste 6 månaderna) alltid göra en konsultation 48 timmar innan man får utföra någon typ av injektionsbehandling. Vi erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer!

Eftersom PRP kommer från patientens eget blod minimeras risken för infektion, allergiska reaktioner och andra sidoeffekter.

PRP är en 100% naturlig behandling för dig som vill motverka håravfall men även för dig som vill uppnå en friskare och mer levande hud, med ökat kollagen i ansikte, hals eller händer.

En PRP-behandling för håret kan även utföras på skägg.

Join the EVOLUTION!

Få de senaste nyheterna och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.