Skip to main content

RF Radiofrekvens

Boka din kostnadsfria konsultation

Radiofrekvens är en mycket snabb och effektiv behandling som används för att korrigera en rad olika hudproblem.

Denna hudföryngrande behandling stimulerar nybildning av kollagen och ökar cellförnyelsen som ger nytt liv åt din hud. På lång sikt kommer detta innebära att du får mer elasticitet, jämnare struktur och en allmänt bättre hudhälsa.

Radiofrekvens använder en bipolär frekvens för att säkert och effektivt placera värmeenergi som sänds ner till de djupare hudlagren, som svarar genom att sätta igång en läkningsprocess vilket innebär stimulering av nytt kollagen och elastin.

Vår rekommendation är att du förbereder huden ca 2 veckor innan din behandling genom att använda evolveMD Cell Renewal Serum. Detta serum innehåller tillväxtfaktorer som är viktiga för föryngring och återuppbyggnad av din hud. Det kommer även att påskynda läkningsprocessen i huden vilket kommer att ge dig bättre förutsättning för optimalt resultat.

Efter behandlingen kommer din hud vara i behov av mycket fukt, därför rekommenderat att du anänvder evolveMD Advanced Hydrating Serum eftersom att det ökar hudens fuktnivåer samtidigt som det hjälper din huds förmåga att läka.

För att skydda din hud från skadliga UV-strålad är det viktigt att du använder solskydd. evolveMD UV Sun Protection eller Tinted CC Cream är två skydd som innehåller ett naturligt zinkskydd och du kan använda båda två omedelbart efter din behandling. Under de först 48 timmarna är det bäst att undvika direkt solexponering, aktiva ingredienser i hudvård samt motion.

Efter avslutad behandling kommer din hudterapeut att ge dig personliga rekommendationer på vad just din hud behöver.

Vi älskar resultat!

Spana in våra före- och efterbilder.

Vanliga frågor och svar

Vid vilka olika hudtillstånd kan RF behandling hjälpa till?

Akne, akneärr, fina linjer och rynkor (inklusive linjer runt ögonpartiet), förstorade porer, pigmenteringar, ojämnheter och bristningar.

Är det någon återhämtningstid?

Efter behandlingen får din hud en rodnad och är lite öm och röd nästa dag. Din hud kommer att bilda små mikroskorpor på den andra eller tredje dagen, som flagnar av efter 5 till 7 dagar. Du kan applicera mineral smink nästa dag.

Gör behandlingen ont?

Du kan uppleva milt obehag under behandlingen och känna dig varm och rodnad efter behandlingen som liknar en mild solbränna.

Vad kan jag förvänta mig för resultat när min hud har läkt?

Du kommer att märka att dina porer blir mindre synliga, hudens ton och struktur blir jämnare, mjukare och ljusare och om du hade akneärr kommer de att minska i storlek och bli ljusare.

Join the EVOLUTION!

Få de senaste nyheterna och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.