Skip to main content

Kemisk peeling

Vårt stora utbud av AHA-syror är utformade för
att varsamt exfoliera och förbättra hudens struktur.

Boka din kostnadsfria konsultation

Det är en vanlig missuppfattning att alla AHA-peelingar får din hud att flagna under en längre tid. Våra peelings kommer att exfoliera det yttersta hudlagret och avlägsna döda hudceller effektivt och utan någon vidare återhämtningstid. Vi har flera olika peelings där du kan välja just det du vill fokusera på.

Instant Glow Peel

Vår Instant Glow passar alla hudtyper och är en perfekt behandling att göra någon dag innan en fest eller event. Den här behandlingen är idealisk för dig som vill ha snabba resultat, precis som namnet avslöjar får man ett glow direkt. Instant Glow Peel innehåller kraftfulla enzymer för att försiktigt ta bort uppbyggnaden av döda hudceller och avlägsna porerna.

Din hudterapeut kommer att blanda ihop en vitamin infusion som är skräddarsydd och anpassad för dina hudproblem, denna masseras in i huden efter peelingen.

Instant Glow Peel kan utföras varannan vecka.

Rekommendationer

För optimalt resultat, följ rekommendationer från din hudterapeut kring vilka hudvårdsprodukter just din hud behöver.

Kombinera med LED ljus-terapi för snabbare resultat.

Acne Peel

Acne Peel är utformad för att bekämpa, kontrollera och eliminera akne. En kraftfull kombination av antiinflammatoriska, exfolierande och antibakteriella ingredienser för att förbättra hudkvaliteten för fet, överbelastad och aknebenägen hud.

Din hudterapeut kommer att blanda ihop en vitamin infusion som är skräddarsydd och anpassad för dina hudproblem, denna masseras in i huden efter peelingen. Denna akneinfusion innehåller viktiga vitaminer och näringsämnen för att påskynda läkning av akne och minska inflammation.

Acne Peel kan utföras varje vecka, men har du en väldigt inflammerad hud rekommenderar vi att göra denna peel en gång i månaden.

Rekommendationer

För bästa resultat, använd evolveMD Acne Clear Kit efter behandlingen. Kombinera med LED ljus-terapi för snabbare resultat.

Pigment Peel

Denna peel minskar varsamt pigmentbildning och hjälper till att förhindra framtida missfärgning av huden. Denna unika behandling av koncentrerade vitaminer och växtextrakt av medicinsk kvalitet arbetar för att gradvis bryta ned hyperpigmentering. Pigment Peel är en naturlig och säker behandling utan återhämtningstid.

Din hudterapeut kommer att blanda ihop en vitamin infusion som är skräddarsydd och anpassad för dina hudproblem, denna masseras in i huden efter peelingen.

Pigment Peel kan utföras varje månad.

Rekommendationer

För optimalt resultat, använd evolveMD Brightening Trio och UV-solskydd efter behandling. Kombinera med LED ljus-terapi för snabbare resultat.

Ageless Peel

Vill du återfå lyster, volym och fukt? Vår Ageless Peel föryngrar genom att exfoliera det yttre hudlagret och ta bort döda hudceller för att förbättra utseendet på en mogen hud. Denna behandling är idealisk för dig som är känslig, torr och uttorkad. En unika sammansättning av potenta ingredienser av medicinsk kvalitet arbetar för att återställa huden i de djupare lagren och regenerera nya fräscha celler upp till hudytan.

Din hudterapeut kommer att blanda ihop en vitamin infusion som är skräddarsydd och anpassad för dina hudproblem, denna masseras in i huden efter peelingen.

Ageless Peel kan utföras varje månad.

Rekommendationer

För optimalt resultat, använd evolveMD Anti-Aging Trio och Pro Collagen Serum efter behandling. Kombinera med LED ljus-terapi för snabbare resultat.

Ultimate Peel

Detta är den ultimata behandlingen för dig som lider av akne, förstorade porer, ojämn hudstruktur, pigmenteringar, solskador eller dig som vill jobba hudföryngrande. Ultimate peel är en medeldjup peeling och det kommer med stor sannolikhet bli att huden flagnar efteråt för att få bort hudens yttersta skikt. Återhämtningstiden är ca 7-10 dagar.

När huden väl har återhämtat sig kommer den vara betydligt mer återfuktad, jämn i strukturen & hudtonen, mer plumpad och med ett fint lyster.

För bästa resultat är det viktigt att förbereda huden inför denna typ av behandling. Vi rekommenderar därför att du använder evolveMD Multi-Active serum ca 2-4 veckor innan din behandling. Efteråt kommer du även att behöva undvika kontakt med vatten i 24 timmar efter behandlingen.

Ultimate Peel kan utföras fyra gånger om året.

Rekommendationer

För optimalt resultat, använd evolveMD Recovery Balm de första 24 timmarna och börja sedan använda evolveMD Advanced Hydrating Serum och Hydra Boost Moisturiser.

Vanliga frågor och svar

Vem kan behandlas med kemiska peelings och vilka resultat kan man förvänta sig?

Nästan alla kan behandlas med en kemisk peeling. Vi har flera olika typer av peelings som är anpassade efter olika hudtyper och hudtillstånd. Man kan förvänta sig en allmän uppfräschning av huden med mer lyster och en allmänt god hudhälsa.

Är det någon återhämtningstid?

Efter en kemisk peeling kan man få en lätt rodnad, det brukar lägga sin inom ett par timmar. Efter en behandling med Ultimate Peel är återhämtningstiden ca 7-10 dagar då man till en början kan få en lite mörkare/rosa ton precis innan huden börjar flagna ca 3 dagar efter behandlingen.

Gör en kemisk peeling ont?

Under en kosmeceutisk peel kan människor känna en stickande eller brännande känsla medan syran  verkar och kan pågå i några minuter. Detta är helt normalt och beror på AHA (fruktsyror) som på djupet rengör porerna och tar bort döda hudceller.

Hur bör jag förbereda min hud inför en kemisk peeling?

Vissa hudbehandlingar kräver förberedande produkter före behandling. Boka gärna en kostnadsfri konsultation innan bokning för att få tips och råd inför din behandling.

Join the EVOLUTION!

Få de senaste nyheterna och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.