Skip to main content

LED Ljusterapi

Boka din kostnadsfria konsultation

Denna behandling använder ett terapeutiskt LED-ljus för att förbättra din kropps naturliga cellåterhämtning, förbättra läkningstider, dämpa aktiv akne, främja hudföryngring och mer. Den smärtfria och icke-invasiva behandlingen levererar koncentrerad energi ner i hudens vävnad.

LED-ljusterapi kan användas som en fristående behandling eller som en ytterligare förbättring av återhämtningen med nästan alla förfaranden. Detta inkluderar microneedling, syrabehandlingar och mikrodermabration.

De djupt penetrerande LED-lamporna är lugnande, de riktar sig djupt in i hudcellerna för att höja dess inre funktioner, stimulera dermalt blodflöde och förbättra läkning, minska smärta, reducera akne och mycket mer.

Vår LED-terapibehandling är helt smärtfri och efter varje session kommer du att känna dig avslappnad och föryngrad på under 25 minuter. Om du har ett snävt schema kan du vara in och ut inom några minuter

Det gula ljuset används för:

  • Sårläkning
  • Hudföryngring
  • Minskar inflammation
Det gula LED-ljuset kan användas direkt efter behandlingar som kosmetiska injektioner, RF-behandling och microneedling.
Eftersom dessa behandlingar kan främja inflammation eller sår i huden, kommer det gula ljuset att påskynda återhämtningstiden som normalt är förknippad med dessa behandlingar, men fortfarande gynnas av själva behandlingen.

 

Det blåa ljuset används för att reducera:

  • Aktiv akne

Det blåa LED-ljuset är specialiserat för att eliminera bakterierna på huden. Genom att minska akne förbättras den naturliga läkningsprocessen och därmed hudens allmänna hälsa. Används med fördel i samband med vår acne peel.

 

 

Det röda ljuset används för:

  • Anti-age
  • Minska inflammation
  • Återfuktning
Stimulerar hudens djupare lager utan att skada eller irritera de övre. Med hjälp av det röda ljuset stimulerar vi kollagenbildningen, förbättrar blodflödet, syresättningen till cellerna och näringsupptaget till blodkärlen. Det röda används ofta vid behandling av rosacea.

We’re all about results!

Check out our before & after gallery

Vanliga frågor och svar

Hur många behandlingar behövs innan man ser resultat?

Det beror på din huds förutsättningar och vad du önskar för resultat, detta kommer att avgöra hur många behandlingar du behöver. Vanligtvis behandlas kunder upp till två gånger i veckan under en tidsperiod och många kunder börjar se resultaten efter bara en behandling.

Hur länge pågår en behandling?

Beroende på vilket LED-ljus din hudterapeut har rekomenderat dig eller om du lägger till det i samband med en annan behandling, så kommer behandlingen pågå 10-25 minuter.

Är det någon återhämtningstid?

Nej, det är ingen återhämtningstid efter en LED-ljusbehandling.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Din hud kommer bli klarare med mindre inflammationer och få en mer hälsosam ton.

Join the EVOLUTION!

Få de senaste nyheterna och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.