Skip to main content

Vår historia

Boka din kostnadsfria konsultation

År 2002 öppnade Evolution Laser Clinic sina dörrar med visionen av att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar med en rimlig prislapp. Idag har företagen vuxit från en enda klinik i Australien till en organisation med över 20 kliniker över hela världen.

Vi är stolta över vår omfattande kunskap inom laser, hudbehandlingar och kosmetiska injektioner och genom att använda den senaste tekniken på marknaden kan vi hålla oss uppdaterade och alltid vara i framkant med utvecklingen.

Vi har satt en guldstandard genom att endast använda högkvalitativ utrustning för alla laser- och hudbehandlingar. För laserbehandling arbetar vi med Candela Gentle Lase och Candela Gentle Pro och kan därför tillgodose både mörka och ljusa hudtyper. Även den mest känsliga huden kan behandlas!

För hudbehandlingar arbetar vi bland annat med eTwo ™ från Syneron Candela som gör att vi kan utföra specialiserad RF Radiofrekvens. Detta är en medicinskt godkänd teknik inom hudföryngring och den är speciellt utformad för professionella skönhetsexperter.

Inom kosmetiska injektioner arbetar vi endast med legetimerade läkare/sjuksköterskor/tandläkare som alla har ett öga för skönhet och gedigen utbildning och erfarenhet. Vi erbjuder omfattande utbildning för alla behandlare med Sveriges ledande leverantörer av injicerbara läkemedel. Vi satsar även kraftigt på den fortsatta utbildningen av vårt medicinska team för att säkerställa att de alltid är i framkant när det gäller de senaste innovationerna med kosmetiska injektioner.

Vi är engagerade i att tillhandahålla högkvalitativa behandlingar med endast högkvalitativ utrustning. Vårat team drivs av de resultat vi ser och den tillfredsställelse vi ger våra kunder genom våra behandlingar. Har du feedback? Vänligen fyll i vårat formulär här!

Med bekvämligheten av 5 kliniker i Sverige behöver du inte resa i timmar eller betala för mycket pengar för att se och känna dig vacker. Vi ökar inte endast vår kunskap inom laser- och hudbehandlingar, vi utökar även vår klinikräkning. Hitta oss snart i ett centrum nära dig när vi utökar vårat företagsfotavtryck!

Join the EVOLUTION!

Få de senaste nyheterna och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.