Laser pigment reducering

Jobbar mot ytliga pigmentförändringar orsakade av sol & åldrande.

Boka din kostnadsfria konsultation

Vår sofistikerade medicintekniska laserteknik riktar sig mot ytliga pigment orsakade av solskador och åldrande. Pigmentering utvecklas vanligtvis i form av åldersfläckar, fräknar eller större missfärgningar, vilket gör att du verkar mycket äldre än du är.

Genom att minska utseendet på pigmentering kan vi öka hudens naturliga lyster och ton samtidigt som vi minskar tecken på solskador och åldrande.

Vår toppmoderna laserteknik använder en riktad laserstråle som lockas till ytlig pigmentering. Pigmenteringsskadorna absorberar laserenergin och för dem till hudytan utan att skada den omgivande huden.

När pigmenteringen har stigit till ytan (cirka 2-3 dagar efter behandlingen) börjar lesionerna torka upp och flagnar bort det behandlade området och lämnar huden jämn och klar.

Vi rekommenderar att du använder EvolveMD Anti-Aging Trio i två veckor före din behandling. Detta kit är speciellt utformat för att förbereda din hud i förväg för att få optimala resultat efter behandling eftersom det innehåller pigmenthämmare.

Efter behandling rekommenderar vi att du använder EvolveMD Laser Soothe eftersom det spelar en viktig roll för dina huders förmåga att läka och reparera samtidigt som du håller huden fyllig och återfuktad. För att skydda din hud från skadliga UV-strålar är det viktigt att använda en solskydd som EvolveMD UV Sun Protection. Detta är ett särskilt formulerat naturligt zinkskydd som kan användas omedelbart efter din behandling.

Under de första 48 timmarna är det bäst att undvika överdriven solexponering, bastu, hårda kemikalier och motion. Våra hudterapeuter ger dig information om eftervård som är skräddarsydd för din behandlingsplan.

We’re all about results!

Check out our before & after gallery

Följ oss

Vanliga frågor och svar

Vem är den ideala kunden för Laser pigment redcucering?

Vi kan säkert behandla all godartad hyperpigmentering, inklusive fräknar, solfläckar, åldersfläckarsolskador och leverfläckar.
Vi kan bara behandla rättvisa hudtyper 1, 2 och 3.

Är det någon återhämtningstid?

Nej, omedelbart efter behandlingen blir det behandlade området något mörkare och måste täckas med solskydd och/eller smink.

Gör behandlingen ont?

Värmen från lasern koncentreras på en ytlig nivå så det är troligt att klienten kommer att uppleva obehag medan behandlingen utförs.

Hur många behandlingar behövs?

Medan vissa kanske älskar resultat från bara en session, är 3 sessioner perfekta för bästa resultat. Du kan behöva ytterligare sessioner beroende på pigmenteringsnivån.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Efter behandlingen kommer pigmenteringen initialt att se mörkare ut och kan fortsätta att fördjupas i färg 48 timmar efter behandlingen. Efter det börjar pigmenteringen sedan från en skorpa och flagnar gradvis bort. Denna process kan ta upp till 14 dagar beroende på hudens tillstånd innan behandlingen. Din hud får en ny lyster och fräschör med ett mer ungdomligt utseende