RF Skin Resurfacing

Boka din kostnadsfria konsultation

RF Skin Resurfacing är en mycket sofistikerad behandling som används för att korrigera en rad hudproblem. Dessa inkluderar aktiv akne, ärrbildning och akneärr, ojämn hudton och struktur, rynkor, missfärgning, stretchmärken, förstorade porer, åldrad och slapp hud.

Denna hudåtervinnande behandling stimulerar kollagenproduktion och ökar cellförnyelsen som ger nytt liv åt din hud och skapa en mer ungdomlig hud. Denna behandling är utmärkt för ärrbildning efter acne och förstorade porer, förbättrar fina linjer och rynkor och är perfekt för att få en jämnare, mer levande hudton med minimal återhämtningstid.

RF Skin Resurfacing använder bipolär radiofrekvens för att säkert och effektivt placera värmeenergi i de djupare lagren av huden där det kan ge en betydande ökning av både kollagen och elastin.

Denna behandling använder en modern enhet som är säker och effektiv för alla hudtyper och kan utföras på valfri hudfärg från ljus till mörk. Det skapar maximal stimulering i de djupare lagren av dermis med minimal påverkan på hudens översta skikt. Detta innebär att vi kan leverera en hög effektbehandling med minimal återhämtningstid.

Vi rekommenderar användning av EvolveMD Cell Renewal Serum i två veckor före din behandling. Detta serum är speciellt utformat för att förbereda din hud i förväg för att få optimala resultat efter behandlingen, eftersom det innehåller epidermala tillväxtfaktorer som är viktiga för föryngring och återuppbyggnad av din hud. Efter behandling rekommenderar vi att du använder EvolveMD Advanced Hydrating Serum eftersom det ökar hudens förmåga att läka och reparera medan du bibehåller fukt, vilket ger en fyllig och välmående hy.

För att skydda din hud mot skadliga UV-strålar är det viktigt att använda ett solskydd som EvolveMD UV Solskydd. Detta är ett speciellt formulerat naturligt solskydd som kan användas direkt efter din behandling. Under de första 48 timmarna är det bäst att undvika överdriven exponering för sol, bastu, hårda kemikalier och träning.

Våra hudterapeuter kommer att ge dig information om eftervård anpassad till din behandlingsplan.

We’re all about results!

Check out our before & after gallery

Följ oss

Vanliga frågor och svar

Vid vilka olika hudtillstånd kan RF behandling hjälpa till?

Acne, acneärr, fina linjer och rynkor (inklusive linjer runt ögonpartiet), förstorade porer, solskada hy, ojämnheter och bristningar.

Är det någon återhämtningstid?

Efter behandlingen får din hud en rodnad och är lite öm och röd nästa dag. Din hud kommer att bilda små mikroskorpor på den andra eller tredje dagen, som flagnar av efter 5 till 7 dagar. Du kan applicera mineral smink nästa dag.

Gör behandlingen ont?

Du kan uppleva milt obehag under behandlingen och känna dig varm och rodnad efter behandlingen som liknar en mild solbränna.

Vad kan jag förvänta mig för resultat när min hud har läkt?

Du kommer att märka att dina porer är finare, hudens färg och struktur är jämnare, mjukare och ljusare och om du hade acneärr kommer de att minska i storlek och bli ljusare.