Kemisk peeling

Vårt stora utbud av AHA-syror är utformade för
att varsamt exfoliera och förbättra hudens struktur.

Boka din kostnadsfria konsultation

Det är en vanlig missuppfattning att alla AHA-peelingar får din hud att flagna under en längre tid. Våra mer milda / mjuka AHAsyror som Instant Glow Peel, Ageless Peel, Acne Peel och Pigment Peel är perfekta för dem som vill förbättra hudens tillstånd utan biverkningar. Ultimate Peel är en ytlig behandling av huden vilket är lämpligt för dem som letar efter en snabbverkande och mycket effektiv behandling.

Instant Glow Peel

En mild och mjuk exfolierande behandling som passar alla hudtyper. Den här behandlingen är idealisk för alla som vill ha en  hudföryngring, mjukare, fräschare och mer ungdomlig hud. Instant Glow Peel innehåller kraftfulla enzymer för att försiktigt ta bort uppbyggnaden av döda hudceller och avlägsna porerna.

Genom att använda våra hudkorrigerande boosters, blandar våra hudterapeuter en anpassad vitamin-A-infusion skräddarsydd för dina hudproblem, som sedan masseras in i huden efter peelingen.

Instant Glow Peel kan utföras varannan vecka.

Rekommendationer

För optimalt resultat, använd EvolveMD Anti-aging Trio post-behandling. Kombinera med LED-terapibehandling för snabbare resultat.

Acne Peel

Acne Peel Utformad för att bekämpa, kontrollera och eliminera acne. En kraftfull kombination av antiinflammatoriska exfolierande och antibakteriella ingredienser för att förbättra hudkvaliteten för fet, överbelastad och akne benägen hud. Genom att använda våra hudkorrigerande boosters blandar våra hudterapeuter en anpassad acneinfusion som är skräddarsydd för dina hudproblem, som sedan masseras in i huden efter peeling. Denna acneinfusion ger viktiga vitaminer och näringsämnen i huden för att påskynda läkning av acne och minska inflammation.

Acne Peel kan utföras varje vecka.

Rekommendationer

För bästa resultat, använd EvolveMD Acne Clear Trio efter behandling. Kombinera med LED-ljusterapi för snabbare resultat.

Pigment Peel

Minskar varsamt pigmentbildning och hjälper till att förhindra framtida missfärgning av huden. Denna unika behandling av koncentrerade, vitaminer och växtextrakt av medicinsk kvalitet arbetar för att gradvis bryta ned hyperpigmentering. Pigment Peel är en naturlig och säker behandling utan återhämtningstid.

Genom att använda våra hudkorrigerande boosters, blandar våra hudterapeuter en anpassad vitamin-A-infusion skräddarsydd för dina hudproblem, som sedan masseras in i huden efter peelingen. Efter infusionen appliceras en mask för att förbättra behandlingen och påskynda resultatet.

Pigment Peel kan utföras varje månad.

Rekommendationer

För optimalt resultat, använd EvolveMD Brightening Trio och UV-solskydd efter behandling.

Kombinera med LED-terapibehandling för snabbare resultat.

Ageless Peel

Föryngra din hud försiktigt så att den blir mer uppdaterad, återfuktad och fyllig. Denna behandling  exfolierar effektivt huden för att ta bort döda celler för att förbättra utseendet på åldrande hud. Denna behandling är idealisk för dig som är känslig, torr och uttorkad. Denna unika behandling av koncentrerade, vitaminer och vegetabiliska extrakt av medicinsk kvalitet arbetar för att gradvis återfå ny hud i de djupare lagren.

Genom att använda våra hudkorrigerande boosters, blandar våra hudterapeuter en anpassad vitamin-A-infusion skräddarsydd för dina hudproblem, som sedan masseras in i huden efter skalet. Efter infusionen appliceras en mask för att förbättra skalbehandlingen och påskynda resultatet.

Ageless Peel kan utföras varje månad.

Rekommendationer

För optimalt resultat, använd EvolveMD Anti-Aging Trio och Pro Collagen Serum efter behandling.

Kombinera med LED-terapibehandling för snabbare resultat.

Ultimate Peel

En ultimata behandling som skapar ytlig peeling och är idealisk för dem som vill få lyster och förbättra cellförnyelsen. Denna peeling penetrerar djupt för att ta bort hudens översta skikt snabbt och effektivt för att förbättra utseendet på akne, solskador, pigmentering och åldrande.

Denna intensiva peeling kommer ge en fjällning i huden som kommer att pågå i ungefär sju dagar, vilket gör att huden känns smidig, klar med ett fast och plumpat utseende. För att förbereda för denna process och förbättra resultaten, rekommenderar vi att du använder EvolveMD Multi Active Serum. Du kommer också att behöva undvika kontakt med vatten 24 timmar efter behandlingen.

The Ultimate Peel kan utföras fyra gånger om året.

Rekommendationer

För optimalt resultat, använd EvolveMD Recovery Balm de första 24 timmarna och börja sedan använda EvolveMD Advanced Hydrating Serum och Hydra Boost Moisturizer.

Real People, Real Results!

Join the Evolution

Följ oss

Vanliga frågor och svar

Vem kan behandlas med kemisk peels och vilka resultat kan man förvänta sig?

Den som vill korrigera acne, ta bort orenheter, förfina hudens struktur eller återuppliva en glåmig hud, kan få en kemisk peel. Vi rekommenderar ett intervall på 2 veckor till 1 månad mellan behandlingarna.

Är det någon återhämtningstid?

Huden kan få en lätt rodnad efter behandlingen, men huden återhämtar och lugnar sig snabbt. Ultimate Peel lyfter upp pigmentet till ytan och huden och får ett bronsigt, matt utseende precis innan huden börjar flagna ca 3 dagar efter behandlingen. Huden flagnar  i 5 dagar eller mer.

Gör en kemisk peel ont?

Under en kosmeceutisk peel kan människor känna en stickande eller brännande känsla medan syran  verkar och kan pågå i några minuter. Detta är helt normalt och beror på AHA (fruktsyror) som på djupet rengör porerna och tar bort döda hudceller.

Hur ska jag förbereda min hud inför en kemisk peel?

För laser, se till att du inte har solbränna eller falsk solbränna på dina önskade behandlingsområden före din tid.
Vissa hudbehandlingar kräver förberedande produkter före behandling. Din hudterapeut kommer att ge dig råd o tips inför din behandling.